DIH.HealthDay.si, stičišče za digitalne inovacije v zdravstvu

Prijava v (beta) program

tree 1.jpg

Vabimo te, da se z vpisom v spodnji prijavni obrazec še pred uradnim lansiranjem programa, ki bo predvidoma marca 2019, včlaniš kot inovator z rešitvijo, ki jo že prodajaš ali jo boš v prihodnje prodajal v slovenskem zdravstvenem sistemu, oziroma tudi sistemu socialne oskrbe, ter biotehnoloških rešitev.

Včlanitev do konca marca 2019 bo brezplačna, po tem bo znašala 100€ na leto. Včlanjena podjetja bodo v posameznem letu lahko sodelovala na 8 strokovnih dogodkih, ki jih bomo pripravili skupaj z deležniki iz slovenskega zdravstvenega sistema.

Izmed prijavljenih inovatorjev bomo izbrali 5 rešitev, ki jih bomo vključili v program za podporo inovatorjev DIH.HealthDay.si. Program bo obsegal pripravo načrta prilagojenega za posamezno rešitev, določitev mentorja-skrbnika za podjetje, srečanja z mentorji, spremljanje napredka, predstavitev slovenskim zdravstvenim zavarovalnicam 14.5.2019. Za izbrana podjetja v prvi (beta) izvedbi programa bo udeležba v programu brezplačna. V naslednji generaciji bo vključitev posameznega podjetja znašala 2.000€ za posamezno leto.

DIH.HealthDay.si bo poleg programa za inovatorje vodil tudi dialog z deležniki. V tem dialogu bo partnerjem predstavil rešitve vključene v program, ter bo na osnovi potreb za te rešitve pomagal pri postopkih, ki jih morajo rešitve opraviti.

tree 2.jpg

PRIJAVNICA

če imate v podjetju več rešitev, oddajte več prijav
Postopki in prijave
Kaj meniš, da tvoja rešitev potrebuje za to, da jo boš lahko začel prodajati?
Rešitve so zelo različne, za nekatere ni potrebnih skoraj nič od zgoraj navedenega, druge zahtevajo praktično vse. Opiši, na kateri točki ste, kjer se zatika, kje DIH.HealthDay.si lahko kot predstavnik inovatorjev pripomore pri dialogu z deležniki.
Kupci oz. uporabniki
Komu boste rešitev prodajali, oziroma jo že prodajate?
kontaktni podatki
tree 1.jpg
 
hd.jpg
 
tree 2.jpg