healthday logo.png
 
 
tplj echa.png
 

Forum izzivov in rešitev

na konferenci HealthDay.si 2019, 10. oktober, na Zdravniški zbornici Slovenije, Dunajska 162, Ljubljana

Letos smo prisluhnili potrebam podjetnikov in zdravnikov, ter tudi bolnikov, uradnikov, plačnikov in ostalih udeležencev v zdravstvenem sistemu. Zato smo na program umestili forum - prostor, kjer bo med podjetniki in zdravniki ter ostalimi vpletenimi stekel iskren dialog o ideji, trgu, uporabniški izkušnji, problemih, potrebah, financiranju, regulativi in še mnogo čem. Želeli smo ustvariti pogoje, da bi vpleteni dobili iskren in premišljen feedback od ostalih v ekosistemu. Tega na dogodku samem ni mogoče narediti, če se na to ne pripravimo, mi in ti. Zato se mi že intenzivno pripravljamo in te vabimo, da se nam pridružiš.

Zdravniki in zdravstveni delavci

Če si zdravnik ali aktiven delavec v zdravstvu in bi želel deliti izziv, s katerimi se srečuješ, se bomo pogovorili v živo ali po telefonu. To smo že storili z nekaj zdravniki in želimo število povečati. Piši Mojci ali Gregorju na info@healthday.si.

Podjetniki in ponudniki rešitev

Če si podjetnik ali nudiš digitalno, biotech, informacijsko ali drugo rešitev za izzive, prijavi svojo rešitev in te bomo povabili na program priprav, ki bo potekal v treh korakih:

  1. Sodelovanje na delavnici (25.9., 9:00, TPLJ), kjer ti bomo pomagali, kako tvoj produkt/storitev zapakirati v 2 minutni video.

  2. Vaše videe bomo predstavili sodelujočim na forumu in od njih pridobili feedback.

  3. Na dogodku samem pa bomo izbrali najzanimivejše komentarje in jih spremenili v moderirano debato, v kateri lahko sodelujejo vsi.

Če ste kdaj razmišljali o tem, da bi naredili fokusno skupino med strokovnjaki s področja je to najboljši možen približek, ki ga lahko dobite samo s prijavo in obiskom delavnice. Vabljeni!

Pacienti in društva

Če si pacient ali društvo pacientov, odgovori na anketo tule.

Drugi udeleženci

Vsi zainteresirani, ki vas še nismo zajeli zgoraj, nam pišite na info@healthday.si.

Forum izzivov in rešitev pripravljamo

Tilen Travnik, tilen.travnik@gmail.com, tudi moderator Foruma na dogodku

Mojca Cvirn, mojca.cvirn@tp-lj.si

Gregor Cuzak, gregor.cuzak@echalliance.com

Nazaj na program konference.


Organizator HealthDay.si je

TPLJ+logo+3+vrstice.jpg

Gostitelj je

zzs.png

Podporniki so

 
 
 
triglav zdravje.png
 
Parsek.png
 

Ustanovitelji HealthDay.si in DIH.HealthDay.si smo

 

Naše aktivnosti podpirajo tudi

Smo ponosni člani