DIH.HealthDay.si, stičišče za digitalne inovacije v zdravstvu

Registracija inovacije v program

tree 1.jpg

Vabimo te, da se z vpisom v spodnji prijavni obrazec včlaniš kot inovator z rešitvijo, ki jo že prodajaš ali jo boš v prihodnje prodajal v slovenskem zdravstvenem sistemu, oziroma tudi sistemu socialne oskrbe, ter biotehnoloških rešitev. V prihodnosti bomo DIH.HealthDay.si širili tudi na področje pomoči pri vstopu na mednarodne trge.

Včlanjena podjetja bodo v posameznem letu lahko sodelovala na vseh delavnicah v programu DIH.HealthDay.si, oziroma tistih, ki so še razpisane do konca programa. Registracija je predpogoj za uvrstitev med izbrana podjetja, s katerimi v programu DIH.HealthDay.si delamo intenzivneje.

Izmed prijavljenih inovatorjev smo 27.3. izbrali prvih 5 rešitev. Program za izbrana podjetja obsega pripravo načrta prilagojenega za posamezno rešitev, določitev mentorja-skrbnika za podjetje, srečanja z mentorji, spremljanje napredka, predstavitev slovenskim zdravstvenim zavarovalnicam, ter dialog z deležniki v slovenskem zdravstvenem sistemu. V tem dialogu bo partnerjem predstavil rešitve vključene v program, ter bo na osnovi potreb za te rešitve pomagal pri postopkih, ki jih morajo rešitve opraviti.

V prihodnje bomo v program za izbrana podjetja dodajali nove inovatorje izmed registriranih. Predvidom bo naslednja generacija izbrancev določena ob jesenskem dogodku HealthDay.si.

tree 2.jpg

REGISTRACIJA INOVACIJE

Registracija pomeni prijavo v program in s tem zavezo za udeležbo na vseh delavnicah DIH.HealthDay.si. Iz registriranega podjetja se lahko posamične delavnice udeležijo do 3 predstavniki. Udeležba na delavnicah brez registracije ne bo mogoča, razen odprtih delavnic, teh se bo lahko udeležil vsak član skupnosti HealthDay.si z običajno prijavo na dogodek.

če imate v podjetju več rešitev, oddajte več prijav
Tu lahko dodaš povezavo do datoteke ali mape (Google Drive, Dropbox, ...), ki jih želiš prložiti registraciji.
http://
Postopki in prijave
Kaj meniš, da tvoja rešitev potrebuje za to, da jo boš lahko začel prodajati?
Rešitve so zelo različne, za nekatere ni potrebnih skoraj nič od zgoraj navedenega, druge zahtevajo praktično vse. Opiši, na kateri točki ste, kjer se zatika, kje DIH.HealthDay.si lahko kot predstavnik inovatorjev pripomore pri dialogu z deležniki.
Kupci oz. uporabniki
Komu boste rešitev prodajali, oziroma jo že prodajate?
kontaktni podatki
tree 1.jpg
 
hd.jpg
 
tree 2.jpg